Tankefeltterapi TFT/EFT

Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik

Forløb med 5 sessioner anbefales
Varighed 1 - 1,5 time pr. session.

Garanti:
Du får dine penge retur, hvis du efter 3 behandlinger indenfor ca 1 mdr. slet ingen effekt har på det problem som du kom med. Det betyder ikke nødvendigvis at du er helt færdigbehandlet, men ændringer skal opleves. Ingen ændringer overhovedet = pengene retur!

Hvad er tankefeltterapi?
Tankefeltterapi og EFT er en unik metode, som ændrer vores tidligere opfattelser af, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer. Metoden er blid og skånsom og virker meget hurtigt og ofte succesfuld.

Tankefelt Terapi er en forbløffende effektiv teknik til eliminering/ reducering af alle former for følelsesmæssigt og fysisk ubehag.

Hvordan foregår en behandling?
Behandlingen foregår gennem samtale og forskellige spørgeteknikker, hvor du bliver bedt om at fokusere på dit ubehag, - det kan være en følelse eller et fysisk ubehag. Og så bankes der på de forskellige punkter. Der benyttes en let banken med fingrene forskellige steder på overkrop, ansigt og hænder, samtidig med at den, der behandles, fokuserer på sit ubehag.

Resultatet er ofte forbløffende, da ubehaget ofte mærkbart ændres i løbet af meget kort tid i forhold til mange andre terapiformer. For nogles vedkommende kan det være meget hurtigt (1-2 sessioner). 

Kroppens og psykens naturlige balance genoprettes, og du vil ofte opleve energi og velvære, det kan være både fysisk og psykisk.

Nogle problematikker kan det være nødvendigt at arbejde med over flere sessioner. Derfor anbefaler jeg at du køber et 5-turskort, så du derved sparer penge og har mulighed for virkelig at få gavn af behandlingen.  

Typisk varer en session 1 - 1 ½ time, og inkluderer en overskuelig instruktion af, hvordan du kan bruge metoden som hjælp-til-selvhjælp, som er en vigtig del af din behandling.

Når du selv banker derhjemme imellem sessionerne, kommer vi hurtigst i mål.

Se mere om den videnskabelig forskning på TFT på Mygind.dk

Hvad kan tankefeltterapi virke for?
Du kan med fordel bruge TFT/EFT til:

 • Stress, både psykisk og fysisk
 • Fastlåste tankemønstre og reaktionsmønstre
 • Traumatiske oplevelser
 • Vrede og jalousi
 • Hukommelses- og koncentrationsbesvær
 • Fobier af en hver art
 • Angst
 • Panikangst
 • Eksamensskræk
 • Søvnløshed
 • Og meget meget mere...

Hvad er forskellen på TFT og EFT?
Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik.

I TFT (Tankefeltterapi) banker man på akupunkturpunkterne i en bestemt rækkefølge ud fra hvilken følelse/problem, der er årsagen.

I EFT (Emotionel Frihedsteknik) banker man alle punkterne i rækkefølge, samtidig siger man nogle bestemte sætninger, som beskriver det problem der arbejdes med.

Begge metoder er særdeles effektive og fokuserer på problemet, der skal behandles og benytter de samme punkter at banke på. Og man kombinerer dem ofte i en behandling for at opnå det bedste resultat.

Vores mål er at blive

"Bliv rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet og let i kroppen"​

Tankefeltterapi er udviklet, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan i 1980. Og metoden er faktisk også godkendt, som en evidensbaseret behandlingsform i USA.

I Danmark viser erfaringer gennem mange år, at behandlingsformen er effektiv. Erfaringen viser her, at man kan hjælpe ca. 80 % af de mennesker, der søger hjælp i Tankefeltterapien.​

I Tankefeltterapi og EFT kombinerer vi vores viden om kroppens energibaner / meridianbaner, også kendt fra zoneterapi og akupunktur med samtaleterapi. I stedet for nåle eller massage, benyttes en let banken med fingrene forskellige steder på overkrop, ansigt og hænder, samtidig med at den, der behandles, fokuserer på sit ubehag. Dette kaldes også tapping. Jeg foretrækker at bruge det danske ord  "at banke"

Vi kombinerer vores tænkehjerne med vores følehjerne og vores krophjerne. Resultatet er ofte en forbløffende effektiv behandling helt uden bivirkninger og risiko.

Der sker det, at hvis du har oplevet noget, der var ubehageligt, traumatisk, enten psykisk eller fysisk, så sætter det sig som en slags kodning i kroppen. Kroppens celler husker!! Så selv om du har talt om det, været i andre terapiformer og bearbejdet det, healet på det, ladet tidens tand sløre oplevelsen, så husker kroppen stadig.

Du har sikkert prøvet, at der sker et eller andet, og så er du pludselig tilbage ved den tidligere oplevelse, du genkender måske de samme følelser eller ubehag i kroppen, og tænker: hvor kom det dog fra, det er da så længe siden?

Eller at du i bestemte situationer altid reagerer på en bestemt måde, som måske ikke altid er hensigtsmæssig. Det sker fordi kroppen husker tidligere traumatiske oplevelser som ligner. Og så kører den på autopilot i situationen.

Eller den irrationelle angst for feks. edderkopper... du ved godt at edderkopper er ufarlige, i hvert fald i Danmark, men kroppen tror noget andet og reagerer derefter. Det er det man via TFT / EFT har mulighed for at gå ind og arbejde med og forhåbentlig få opløst for altid.

Grundprincipperne er som sagt at banke forskellige specifikke steder på overkrop, ansigt og hænder, mens du tænker på dit ubehag / dit problem og ubehaget reduceres eller forsvinder helt. Alt efter om vi er nået helt i bund i det oprindelige traume, er der store chancer for at behandlingens effekt holder for altid. Kommer det igen, er det fordi vi ikke er nået helt i bund til det oprindelige traume, og så må vi bare banke igen indtil vi opnår dette.

TFT/EFT tager som sagt udgangspunkt i tænkehjernen, følehjernen og kropshjernen. Rigtig mange mennesker er meget i deres hoved, i deres tænkehjerne og tror, at de kan rationalisere / tænke sig ud af deres problemer, men i virkeligheden befinder problemet sig ofte i kropshjernen - kroppen husker!!

Vi gemmer på en ubevidst oplevelse / traume, der kan blive trigget i bestemte situationer, så ubehaget til stadighed vil komme igen, - hver gang det bliver trigget.

Det er der vi kan forbinde det følelsesmæssige med det fysiske med disse specifikke og effektive redskaber som TFT og EFT er.

Ofte kan vi på kort tid nå ind til problemet, mærke ubehaget, banke på det og forhåbentlig helt fjerne det.

Målet med behandlingerne at blive fri for ubehag og smerter, at man kan stå neutral i situationer / følelser, som før var ubehagelige. At man ikke længere føler sig bremset og begrænset i sit liv pga. gamle traumer, gamle oplevelser, som sidder fast i vores system.

Hvor foregår behandlingen?
Jeg har klinik i Smørum.

Det kræver desværre, at du har bil, jeg jeg bor ca 1 km udenfor Smørumovre og der går ingen bus dertil desværre.

Hvad koster Tankefeltterapi?
Prisen er 1000 kroner for 1 session.

RABAT: 5- turskort 4500 kr spar 10%.

Kontakt mig og bestil tid her

Jeg udfører også Babyzoneterapi , Vegatest og Kanaliseret Healing og Healings Zoneterapi.

Klik her for at se andre priser og rabatordninger