doTERRA æteriske olier

Hvorfor er doTERRA æteriske olier blandt de ypperste på markedet?

Jeg blev selv helt overvældet, da jeg første gang duftede til Lavendel, Lemon, Oregano osv.
Lavendel var som at stikke næsen ned i en ægte levende lavendelblomst, Lemon som at stå med en frisk Lemon i hånden og kradse lidt i skallen, Oregano som at tage en dusk i haven og nulre mellem fingrene og snuse ind. Det er så rent og så ægte. Helt uden tilsætning, fortynding og kemi. Og derfor tåler vi dem på en helt anden måde end dem vi ellers kender.
Jeg har oplevet en kæmpe forskel psykisk og fysisk siden jeg begyndte at bruge olierne. Jeg var faktisk meget skeptisk, da jeg har kendt til æteriske olier i mange mange år, og havde meget svært ved at tro de kunne gøre så stor en forskel. Men jeg lægger mig fladt ned. De er intet mindre end fantastiske!
Jeg har som sagt været igennem en helt utrolig forvandling selv ved at bruge doTERRAs æteriske olier, både psykisk, fysisk og følelsesmæssigt. Jeg kan desværre ikke fortælle alt her om, hvad jeg har oplevet pga lovgivningen i Danmark. Det jeg kan fortælle er, at jeg blandt andet føler mig mere frisk, har mere overskud både fysisk, psykisk og mentalt. Jeg føler mig udhvilet om morgenen efter en skøn nats søvn. Jeg føler flere blokeringer er væk, føler min krop er med mig på en ny måde, føler større mod på livet og livets udfordringer. Den allerstørste forvandling må I have tilgode desværre ...   :- )

Og så elsker jeg hele forretningsideen bag doTERRA. Den måde som doTERRA støtter mennesker, der har brug for hjælp ude i verden, både den hjælp som aromaterapien kan give, men også via deres organisation  Healing Hands, som yder velgørenhed og hjælp verden over, hvor der er mennesker i nød.


Har du lyst til at blive en del af doTERRA og vores team, som nu tæller næsten 450 positive overflodstænkende danske personer, som både er kunder hos doTERRA og nogle, som er forhandlere af produkterne, altså driver virksomhed i doTERRA regi, så kontakt mig og spørg yderligere ind. Du er så velkommen i vores netværk.

 Se videoer om Healing Hands projekterne ved at klikke på knappen herunder.

Kunne du tænke dig at blive Wholesale Customer ( kunde) eller
 Wellness Advocate 
( forhandler) i doTERRA?

Som Wholesale Customer ( engros-kunde ) er der ingen bindinger, og du kan altid gratis skifte status til Wellness Advocate
( forhander ) og dermed få flere fordele og tjene kommision, når dine kunder køber doTERRA produkter. Du kan også vælge at blive Wellness Advocate med det samme, hvis du har en selvstændig erhvervsdrivende i maven og kan se fordelene i at gøre doTERRA til en del af dit arbejde og din indtjening.
Vi er et skønt og positivt team af næsten 450 danske personer, som ledes under vores Mentor Christine Eilvig. Hun er en super leder og underviser i produkterne. Overflodstanker og overflodshandlinger er i højsædet. Læs mere her 

Har du modstand på eller føler du utryghed ved Network Marketing?
 Det havde og gjorde jeg også! Og mange gange er der god grund til det.
Gør mig og dig selv den tjeneste at se denne video med Christine Eilvig, som er rigtig god til at forklare doTERRAs forretningsmodel, som er hel ren og i en god positiv vibe. Det fik  mig til at ændre mening og jeg elsker den energi det gir at være en del af dette.

se videoen her 

Healende og transformerende 

æteriske olier 

Køb dine doTERRA æteriske olier  her.

OBS
Bliv Wholesales Customer og spar 25% på produkterne eller bliv Wellness Advocate, hvis du vil forhandle doTERRA produkter og spare mellem 25% - 55% på dine køb.
Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål på tlf. 93862400

Følg min step-by-step guide til hvordan du opretter dig her.